Política de privacitat

Sobre esta pàgina

AVCalpe.net és la pàgina personal d’Àngel Calpe, escriptor, investigador i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Quines dades personals s’arrepleguen i per què

Comentaris i formularis

Quan els visitants deixen comentaris en la pàgina web, s’arrepleguen les dades que es mostren en el formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de missatges brossa.

El servici Gravatar pot rebre una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenada hash) per a confirmar que el visitant és usuari d’eixa aplicació. La política de privacitat del servici Gravatar es pot consultar ací. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del perfil del visitant es fa visible al públic en el context del comentari.

Galletes

Si deixa un comentari en la pàgina web, pot optar per guardar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galletes. Si ho fa no haurà de tornar a omplir les dades quan faça un altre comentari. Estes galletes duren un any.

Quan inicie sessió, també es configuraran diverses galletes per a guardar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galletes d’inici de sessió duren dos dies, i les de les opcions de pantalla un any. Si selecciona “Recordeu-me”, la informació de l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitza la sessió, se suprimiran les galletes d’inici de sessió.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’esta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imàtgens, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament igual que si el visitant estiguera visitant la pàgina web d’origen, sense que AVCalpe.net hi intervinga.

Eixes pàgines web poden arreplegar dades sobre vosté, usar galletes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent el seguiment de la interacció amb el contingut incrustat si té un compte i ha iniciat sessió en eixa pàgina web.

Analítiques

Esta pàgina web usa Google Analytics per a mesurar les visites que rep. La política de privacitat de Google Analytics es pot consultar ací.

Amb qui es compartixen les seues dades

AVCalpe.net no compartix les seues dades amb ningú. Ara bé, si usa els botons que apareixen en la pàgina per a comentar o compartir contingut en les xarxes socials, s’aplicarà la política de privacitat que tinga cadascuna de les xarxes que use. Les més usuals són Facebook, Twitter i Google+.

Quant de temps es retenen les seues dades

Si deixa un comentari, el comentari i les seues metadades es retenen indefinidament. Això permet reconéixer els comentaris de seguiment.

Quins drets té sobre les seues dades

Si ha deixat comentaris en la pàgina web o ha usat el formulari de contacte, pot demanar que li enviem un fitxer d’exportació de les seues dades personals, que inclourà totes les dades que haja proporcionat fins al moment. També pot demanar que s’esborre qualsevol dada personal seua de la pàgina. Esta opció no inclou les dades que hi haja obligació de conservar per raons administratives, legals o de seguretat.

A on enviem les seues dades

Els comentaris dels visitants es filtren amb el servici de detecció de brossa automatitzat Antispam Bee, que no guarda dades personals. Posteriorment, es validen manualment sense eixir de la pàgina. La validació manual no sempre és tan ràpida com voldríem.

 

<--! h2>Informació de contacte
Ens pot contactar omplint i enviant-nos el següent formulari:

En omplir este formulari consentix que la pàgina web guarde i gestione les dades que vosté envie.